Jouw favoriete woonoutlet in Hulst   |   Industrieweg 2, 4561 GH Hulst

Iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Ook op feestdagen!

Industrieweg 2, 4561 GH Hulst

Iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur

Sierkussens

De mooiste sierkussens

Met sierkussens maak je niet alleen een echt lekkere zitplek, je creëert ook nog eens een interieur die tot in de details jouw persoonlijke stijl uitstraalt. Leg ze op de bank, het bed of bij het tuinmeubilair en geniet overal van deze zachte, kleurrijke kussens! Deze kleine accessoires voegen net dat extra accent toe aan jouw interieur en geven het een volledig nieuwe uitstraling. Bekijk het aanbod sierkussens in onze winkel!

Sierkussens kopen

Je hoeft niet je hele interieur om te gooien voor een nieuwe look, accessoires brengen je al een heel eind! Jij kent jouw stijl het beste, daarom zorgen wij voor een groot assortiment aan verschillende soorten en maten sierkussens waaruit jij kunt kiezen.

Oneindig veel producten

Depot Zeven heeft decoratieve kussens voor iedere stijl en elke leefruimte. Van klassieke, fijn gebreide luxe sierkussens tot stoere kussens met wat grover breiwerk of met speelse accenten. Van bank kussens in neutrale tinten, zoals beige, olive en taupe, tot kussentjes in opvallende kleuren als terra, mauve en mint. En van vierkante kussens van 50×50 cm tot rechthoekige kussens van 60×40 cm.

Ons aanbod