Contact

Neem contact met ons op

Heb je een vraag over een product? Of wil je graag weten of een product nog op voorraad is? Neem dan contact met ons op!

Industrieweg 2
4561 GH Hulst
info@depotzeven.com
+31(0)114 388 330

  depotzeven-verlichting-1.jpg

  Social media

  Benieuwd naar de laatste nieuwtjes, leuke aanbiedingen of de tofste producten? Volg ons dan op Social media: 

  Depotzeven_aanbod_stoelen-5.jpg

  Openingstijden

  Kom snel langs in onze winkel! 

  Maandag t/m zondag
  10:00u - 18:00u

  Veel gestelde vragen

  Depot Zeven is zeven dagen per week open. Je kunt er van maandag tot en met zondag terecht van 10 tot 18 uur. Zelfs op feestdagen! Alleen op eerste kerstdag en 1 januari is Depot Zeven gesloten.

  Depot Zeven vind je in Hulst (Zeeuws Vlaanderen), aan de Industrieweg, naast Morres Wonen. Je herkent ons meteen aan de grote dinosaurus die bij de ingang staat.

  Depot Zeven is prima met de auto te bereiken
  20 minuten van Antwerpen en een half uurtje van Gent.

  Depot Zeven is ideaal als je meteen, en bovendien extra voordelig, artikelen aan wilt schaffen. Alles is direct mee te nemen! Maar leveren binnen een straal van 100 km is ook mogelijk. Je betaalt hiervoor eenmalig bezorgkosten. Dit bedraagt 10% van het aankoopbedrag, met een minimum van 40 euro.
  Je kunt bij Depot Zeven contant betalen, pinnen, betalen via bancontact of met een credit card.
  Bij Depot Zeven hebben we automaten met daarin kleine tussendoortjes, fris en koffie om de eerste trek te stillen. Bij onze buren, Morres Wonen, vind je een Brasserie M waar je uitgebreid kunt koffie drinken, lunchen of dineren.
  Er is een ruime gratis parking vlak bij onze winkel. Voor ouders met baby en voor mindervaliden zijn er speciale parkeerplaatsen extra dicht bij de winkel voorzien.

  De cadeaukaart is leuk voor elke gelegenheid; van verjaardag en moederdag tot huwelijk of … gewoon zomaar. Met de Depot Zeven cadeaukaart geef je gewoon altijd hét perfecte cadeau! Op de cadeaukaart is plaats voor een persoonlijke boodschap. Dat maakt het geven nog veel leuker. De Depot Zeven cadeaukaart zit in een leuke verpakking en kan in één keer of in delen worden besteed. Bovendien is de cadeaukaart onbeperkt geldig. Als het saldo van je cadeaukaart onvoldoende is voor aankoop, dan kun je het resterende bedrag gewoon bijbetalen.

  *niet inwisselbaar voor contanten.

  Bij Depot Zeven is de cadeaukaart verkrijgbaar aan de kassa.