Jouw favoriete woonoutlet in Hulst   |   Industrieweg 2, 4561 GH Hulst

Iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Ook op feestdagen!

Industrieweg 2, 4561 GH Hulst

Iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur

Contact

Contactgegevens:

Industrieweg 2
4561 GH Hulst
info@depotzeven.com
+31(0)114 388 330

Eetkamerstoel-Lizzy-1-1.jpg

Social media

Benieuwd naar de laatste nieuwtjes, leuke aanbiedingen of de tofste producten? Volg ons dan op Social media: 

IMG_5444.jpg

Openingstijden

Kom snel langs in onze winkel! 

Maandag t/m zondag
10:00u - 18:00u

Veel gestelde vragen

Depot Zeven is zeven dagen per week open. Je kunt er van maandag tot en met zondag terecht van 10 tot 18 uur. Zelfs op feestdagen! Alleen op eerste kerstdag en 1 januari is Depot Zeven gesloten.

Depot Zeven vind je in Hulst (Zeeuws Vlaanderen), aan de Industrieweg, naast Morres Wonen. Je herkent ons meteen aan de grote oranje dinosaurussen die bij de ingang staan.

Depot Zeven is prima met de auto te bereiken:
20 minuten van Antwerpen en een half uurtje van Gent.

Depot Zeven is ideaal als je meteen en bovendien extra voordelig artikelen aan wilt schaffen. Alles is direct mee te nemen! Maar leveren binnen een straal van 100 km is ook mogelijk. Je betaalt hiervoor eenmalig bezorgkosten. Dit bedraagt 10% van het aankoopbedrag, met een minimum van 40 euro.

Je kunt bij Depot Zeven contant betalen, pinnen, betalen via bancontact of met een credit card.
Bij Depot Zeven hebben we automaten met daarin kleine tussendoortjes, fris en koffie om de eerste trek te stillen. Bij onze buren, Morres Wonen, vind je een Brasserie M waar je uitgebreid kunt koffie drinken, lunchen of dineren.

Er is een ruime gratis parking vlak bij onze winkel. Voor mindervaliden zijn er speciale parkeerplaatsen extra dicht bij de winkel voorzien.

De cadeaukaart is leuk voor elke gelegenheid; van verjaardag en moederdag tot huwelijk of gewoon zomaar. Met de Depot Zeven cadeaukaart geef je gewoon altijd hét perfecte cadeau! Op de cadeaukaart is plaats voor een persoonlijke boodschap. Dat maakt het geven nog veel leuker. De Depot Zeven cadeaukaart zit in een leuke verpakking en kan in één keer of in delen worden besteed. Bovendien is de cadeaukaart onbeperkt geldig. Als het saldo van je cadeaukaart onvoldoende is voor aankoop, dan kun je het resterende bedrag gewoon bijbetalen.

*niet inwisselbaar voor contanten.

De cadeaukaart is verkrijgbaar aan de kassa bij Depot Zeven.

Wij zijn grote dierenvrienden dus honden zijn zeker toegelaten. We zien ze wel graag aangelijnd. Kleine hondjes mogen ook in de winkelkar zitten op een kleedje. Laat ze voor de zekerheid nog even buiten in de bosjes plassen.