Jouw favoriete woonoutlet in Hulst   |   Industrieweg 2, 4561 GH Hulst

Iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Ook op feestdagen!

Industrieweg 2, 4561 GH Hulst

Iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur

Tafels

De mooiste tafels

Tafels zijn een essentieel onderdeel van het interieur. Je gebruikt ze iedere dag om bijvoorbeeld aan te eten, relaxen, de afstandsbediening op te leggen en ga zo maar door. Rond, vierkant, ovaal, bijzettafels, bartafels, sidetables en bureaus, we hebben voor iedereen de perfecte tafel in ons assortiment. De meeste tafels hebben een houten blad, maar ook als je opzoek bent naar metaal, glas of bijvoorbeeld marmer ben je bij ons aan het juiste adres.

Tafels kopen

Naast dat een tafel een functioneel meubelstuk is, kan een tafel ook een prachtig item zijn in het interieur. Tafels zijn in veel verschillende soorten, maten en stijlen verkrijgbaar. Voor een ruim assortiment op één locatie ga je naar Depot Zeven in Hulst!

Oneindig veel producten

Eettafels, salontafels, bijzettafels of bartafels, Depot Zeven heeft een groot aanbod diverse soorten tafels. Wij hebben tafels in ontelbaar veel verschillende maten, kleuren en vormen, waardoor je met onze tafels werkelijk alle kanten op kunt. Is een “standaard” rechthoekige tafel niks voor jouw inrichting? Geen probleem! Wij hebben ook veel ronde en ovale tafels in veel verschillende stijlen. Moeite met kiezen? Kom dan snel naar de winkel want wij staan klaar om je te helpen! 

Ons aanbod