Jouw favoriete woonoutlet in Hulst   |   Industrieweg 2, 4561 GH Hulst

Iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Ook op feestdagen!

Industrieweg 2, 4561 GH Hulst

Iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur

Kids

De leukste kinderitems

Van knuffels tot boekjes, van kleine fietsen tot speelgoed. In verschillende units kan je de leukste kinderitems vinden. 

Kidsitems kopen

Spelenderwijs de wereld ontdekken: voor de kleintjes en iets grotere kinderen heeft Depot Zeven ouderwets houtenspeelgoed, kookspulletjes, lieve poppen en knuffels, de mooiste kinderboeken, slimme spelletjes en knutselspullen, allerlei moois voor de kinderkamer en nog heel veel meer.

Oneindig veel producten

Kinderen (en veel ‘grote’ mensen) vinden de speelgoed units van Depot Zeven een feestje. Voor de hele kleintjes is er prachtig houten speelgoed, zoals vrolijke knuffels, rammelaars, autootjes of een ouderwetse blokkenstoof. De echte klassieker zijn de loopfietsjes, waarop je kind spelenderwijs leert om op- en af te stappen, goed af te zetten en te sturen Voor iets grotere kinderen vind je bij ons een ruime keuze in lunchboxen, prachtige kinderboeken en heel veel ander leuks. De kleine kunstenaar kan bij ons kiezen uit kleurplaten, knutselspullen en schetsboeken en potloden in alle kleuren van de regenboog en de toekomstige conducteurs kunnen alvast oefenen met treinen, sporen en stations. Geef je een kinderfeestje, of wil je de kinderkamer gezellig maken? Ook hiervoor ben je bij Depot Zeven aan het goede adres.

Ons aanbod