Jouw favoriete woonoutlet in Hulst   |   Industrieweg 2, 4561 GH Hulst

Iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Ook op feestdagen!

Industrieweg 2, 4561 GH Hulst

Iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur

ondernemers gezocht

Ondernemen bij depot zeven

Depot Zeven werkt samen met vele verschillende ondernemers, fabrikanten en groothandelaren en daarom wisselt ons aanbod continu. Versterken of inspireren jouw producten ons huidig assortiment, huur dan een winkelruimte (een unit) bij Depot Zeven waar je je eigen collectie laat zien. Neem gerust contact op met ons want wij zijn op zoek naar jou!

Ondernemers gezocht!

Bedankt voor je interesse in het ondernemen bij Depot Zeven! Wij zijn ervan overtuigd dat de artikelen en merken die wij aanbieden elkaar versterken. Omdat wij zo makkelijk bereikbaar zijn, een groot klantenbestand hebben uit zowel Nederland als België en wij producten aanbieden aan een leuke prijs, is een unit huren bij Depot Zeven een logische volgende stap in jouw ondernemerschap. Als ondernemer bij Depot Zeven profiteer je van de traffic die wij genereren door de populariteit van andere ondernemers, onze website en onze inspirerende social media kanalen. 

Depot Zeven is continu op zoek naar enthousiaste en inspirerende ondernemers. Wanneer jouw producten de vraag van onze consumenten beantwoorden en ons huidig aanbod versterkt of inspireert, maken we een unit beschikbaar. Onze outlet is 7.000m2 groot en is opgedeeld in units met diverse afmetingen met een gemiddelde van 40m2 per winkelruimte. We kijken eerst samen naar hoeveel ruimte je nodig hebt om jouw artikelen plaats te geven. We bespreken de beschikbare units en zijn wij allebei tevreden, dan gaan we een contract aan. Al onze units zijn voorzien van elektriciteit en verlichting. De units hebben betonnen vloeren en witte muren. Als je bij ons een unit huurt, mag jij je eigen aanpassingen doen zoals jij wilt. Wil je zwarte, roze of gele muren, dan kan dat. Denk je dat jouw assortiment een aanvulling is op wat we reeds hebben, neem dan gerust contact op.

 

Voordelen voor de ondernemer:

 

  • Perfecte ligging (zowel klanten uit Nederland als België)

  • Geen verkooppersoneel nodig

  • Geen dure energierekening

  • 363 dagen per jaar geopend van 10.00 tot 18.00 uur

  • Centrale Marketingcommunicatie vanuit Depot Zeven (online en offline)

  • Goed opgeleid en vriendelijk personeel

  • Zelf invloed en verantwoordelijk voor de uitstraling van je eigen unit

  • Transport naar de klant wordt door Depot Zeven verzorgd

 

Interesse?

Ben jij die ambitieuze ondernemer en zoek je een extra verkooppunt? Stuur dan een e-mail naar h.baaten@depotzeven.com en wij nemen snel contact op met jou.

Onze merken

Depot Zeven

Een unieke shopervaring

Door verschillende units hebben we voor iedere woonstijl de perfecte items. Mede daarom is Depot Zeven een unieke winkel. In de verschillende units verkopen meer dan 100 fabrikanten/importeurs rechtstreeks aan de consument met kortingen van 30% tot 70%, zonder tussenhandelaren. Daarom is Depot Zeven zo goedkoop.

Bekijk het filmpje om een goede impressie te krijgen van onze winkel!

De zeven voordelen

Ruim 100 fabrikanten/importeren

Wekelijks nieuw assortiment, rechtstreeks van de fabriek

30% tot 70% korting

Direct meenemen of later afhalen

Gratis aanhangwagen te leen

Gezellige coffeecorner

Ruilen mag