Onze winkel

Uw woonoutlet in hulst

Depot Zeven is een unieke woonoutlet gelegen naast Morres Wonen. Ons assortiment bestaat uit allemaal leuke (woon)producten, maar dan met 30% tot 70% korting. Ons aanbod meubelen, woonaccessoires, verlichting, tuinartikelen en leuke hebbedingetjes verandert per week en soms zelfs per dag. Alles wat je ziet is te koop en direct mee te nemen. Loop daarom regelmatig binnen om lekker te snuisteren, nieuwe woontrends te ontdekken of gewoon om inspiratie op te doen. Meubels en woonaccessoires volgens de laatste woontrends, altijd tegen de laagste prijs.
Depot Zeven

Een unieke shopervaring

Door verschillende units hebben we voor iedere woonstijl de perfecte items. Mede daarom is Depot Zeven een unieke winkel. In de verschillende units verkopen meer dan 100 fabrikanten/importeurs rechtstreeks aan de consument met kortingen van 30% tot 70%, zonder tussenhandelaren. Daarom is Depot Zeven zo goedkoop.

Bekijk het filmpje om een goede impressie te krijgen van onze winkel!

Ondernemers gezocht!

ONDERNEMERS GEZOCHT!

Depot Zeven is een woonoutlet in Hulst in Zeeuws-Vlaanderen op 20 minuten van Antwerpen en op een halfuurtje van Gent. Wekelijks trekt deze woonoutlet zo’n 5000 klanten uit Nederland en België. De kracht van Depot Zeven is het brede assortiment woongerelateerde artikelen. Wij zijn dan ook continu op zoek naar ondernemers, groothandelaren of fabrikanten van producten die ons bestaande assortiment aanvullen en versterken. Onze outlet is 7.000 m2 groot en is opgedeeld in units met diverse afmetingen, gemiddeld 40m2 per unit. Ook voor kleine ondernemers proberen wij altijd een plekje te vinden. Denk je dat jouw assortiment een aanvulling is op wat we reeds hebben, neem dan gerust contact op. 

Interesse?

Stuur een e-mail naar h.baaten@depotzeven.com voor meer informatie en beschikbaarheid.

Onze merken

Vacatures

Depot Zeven is een unieke woonoutlet, met alles om comfortabel te kunnen wonen, maar dan wel met 30 tot 70% korting. Ons aanbod meubelen, trendy woonaccessoires, verlichting, design en leuke hebbedingetjes verandert per week en soms zelfs per dag. Alles wat je ziet is te koop en meteen mee te nemen. Een unieke winkel met een gemotiveerd team. Wil jij deel uitmaken van dit team? Bekijk de vacatures hieronder en solliciteer!

De zeven voordelen

Ruim 100 fabrikanten/importeren

Wekelijks nieuw assortiment, rechtstreeks van de fabriek

30% tot 70% korting

Direct meenemen of later afhalen

Gratis aanhangwagen te leen

Gezellige coffeecorner

Ruilen mag