Jouw favoriete woonoutlet in Hulst   |   Industrieweg 2, 4561 GH Hulst

Iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Ook op feestdagen!

Industrieweg 2, 4561 GH Hulst

Iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur

Onze winkel

Uw woonoutlet in hulst

Depot Zeven is een woonwinkel in Hulst, Zeeuws-Vlaanderen op 20 minuten van Antwerpen en op een halfuurtje van Gent. Wekelijks trekt onze woonoutlet ongeveer 5000 klanten uit Nederland en België. Ons aanbod meubelen, woonaccessoires, verlichting, tuinartikelen en leuke hebbedingetjes verandert per week en soms zelfs per dag. Alles wat je ziet is te koop en direct mee te nemen. Loop daarom regelmatig binnen om lekker te snuisteren, nieuwe woontrends te ontdekken of gewoon om inspiratie op te doen. Meubels en woonaccessoires volgens de laatste woontrends, altijd tegen een relatief lage prijs. Onze woonoutlet is gemakkelijk toegankelijk en bereikbaar. We hebben voldoende gratis parkeerplek. Iedere dag zijn wij geopend van 10u tot 18u.
Depot Zeven

Een unieke shopervaring

Door verschillende units hebben we voor iedere woonstijl de perfecte items. Mede daarom is Depot Zeven een unieke winkel. In de verschillende units verkopen meer dan 100 fabrikanten/importeurs rechtstreeks aan de consument met kortingen van 30% tot 70%, zonder tussenhandelaren. Daarom is Depot Zeven relatief goedkoop.

Bekijk het filmpje om een impressie te krijgen van onze winkel!

Ondernemers gezocht!

Depot Zeven werkt samen met vele verschillende ondernemers, fabrikanten en groothandelaren en daarom wisselt ons aanbod continu. Versterken of inspireren jouw producten ons huidig assortiment, huur dan een winkelruimte (een unit) bij Depot Zeven waar je je eigen collectie laat zien. Neem gerust contact op met ons want wij zijn op zoek naar jou!

Interesse?

Klik hier voor meer informatie of stuur een e-mail naar h.baaten@depotzeven.com.

onze merken

Vacatures

Depot Zeven is een unieke woonoutlet, met alles om comfortabel te kunnen wonen, maar dan wel met 30 tot 70% korting. Ons aanbod meubelen, trendy woonaccessoires, verlichting, design en leuke hebbedingetjes verandert per week en soms zelfs per dag. Alles wat je ziet is te koop en meteen mee te nemen. Een unieke winkel met een gemotiveerd team. Wil jij deel uitmaken van dit team? Bekijk de vacatures hieronder en solliciteer!

De zeven voordelen

Ruim 100 fabrikanten/importeren

Wekelijks nieuw assortiment, rechtstreeks van de fabriek

30% tot 70% korting

Direct meenemen of later afhalen

Gratis aanhangwagen te leen

Gezellige coffeecorner

Ruilen mag