Jouw favoriete woonoutlet in Hulst   |   Industrieweg 2, 4561 GH Hulst

Iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Ook op feestdagen!

Industrieweg 2, 4561 GH Hulst

Iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur

Nieuws

Festival Summer

Festival Summer

Festival Summer  Eindelijk! Hier keken we zo lang naar uit: genieten in de tuin, terrasjes, lekker naar het strand, gezellige…

Magazijn sale

Magazijn sale

Magazijn sale Van donderdag 18 tot en met zondag 21 mei is het MAGAZIJN SALE bij Depot Zeven. We zetten…

Binnenstebuiten

Binnenstebuiten

Binnenstebuiten met Depot Zeven De lente is begonnen en dat betekent lekker buiten vertoeven. Bij Depot Zeven hebben we alles…

Binnenstebuiten met Depot Zeven

De lente is begonnen en dat betekent lekker buiten vertoeven. Bij Depot Zeven hebben we alles voor in de tuin zoals parasols, buitenverlichting, bloempotten, tuinmeubelen en buitenkleden. Ook voor de grote lente schoonmaak ben je bij ons aan het juiste adres.

Haal de lente in huis met onze nieuwe woonaccessoires, wanddecoratie, klokken en kamerplaten. Bij ons vind je de mooiste en meest trendy accessoires met 10 tot 70% korting. 

Op zaterdag 29, zondag 30 en maandag 1 mei keert Depot Zeven Binnenstebuiten. We organiseren op het plein tussen Depot Zeven en Morres allerlei festiviteiten. Er is een truck vol plantjes tegen spotprijzen, er zijn diverse bloempotten en leuke tuinartikelen aan waanzinnige prijzen! Bij goed weer staat er een springkussen! Kom gezellig langs en laat je verrassen.