Jouw favoriete woonoutlet in Hulst   |   Industrieweg 2, 4561 GH Hulst

Iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Ook op feestdagen!

Industrieweg 2, 4561 GH Hulst

Iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur

Zomer Sale

Het is zover, eindelijk zomer! En bij zomer hoort zomer sale! Vanaf zaterdag 29 juni vind je bij ons extra kortingen op alle zomerartikelen. Zo hebben wij leuke aanbiedingen op o.a. meubels, parasols, tuinmeubelen, outdoor verlichting, vloerkleden, woonaccessoires en nog veel meer. Laat je verrassen en kom zelf een kijkje nemen bij Depot Zeven. Tevens is er in Hal 4 50% extra kassakorting op alle showroom meubels en verlichting. Op = op dus sla nu je slag!
Bekijk ons aanbodKom langs in de winkel
Zinindezomer_SALE_vierkant

Een unieke shopervaring bij woonoutlet Depot Zeven

Door verschillende units hebben we voor iedere woonstijl de perfecte items.

Mede daarom is Depot Zeven een unieke winkel. In de verschillende units verkopen meer dan 100 fabrikanten/importeurs rechtstreeks aan de consument met kortingen van 30% tot 70%, zonder tussenhandelaren. Daarom is Depot Zeven relatief goedkoop.

Bekijk het filmpje om een impressie te krijgen van onze winkel!

Uw woonoutlet in hulsT

Ruim 100 fabrikanten/importeurs

Wekelijks nieuw assortiment

30% tot 70% korting

Direct meenemen of later afhalen

Ruilen mag*

Aanhangwagen lenen