Jouw favoriete woonoutlet in Hulst   |   Industrieweg 2, 4561 GH Hulst

Iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Ook op feestdagen!

Industrieweg 2, 4561 GH Hulst

Iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur

Zin in de zomer

Het belooft een mooie, hete zomer te worden, dat kan bijna niet anders. Onze winkel is in ieder geval in zomerse sferen. Er hangen meer dan 240 strandballen op, de etalage is into summer vibes en de kortingen schieten de hoogte in. Zo hebben wij leuke aanbiedingen op grasmaaiers, robotmaaiers, parasollen, tuinmeubelen, outdoor verlichting, vloerkleden, woonaccessoires en nog veel meer. Laat je verrassen en kom zelf een kijkje nemen bij Depot Zeven.
Bekijk ons aanbodKom langs in de winkel
Zinindezomer_vierkant

Een unieke shopervaring bij woonoutlet Depot Zeven

Door verschillende units hebben we voor iedere woonstijl de perfecte items.

Mede daarom is Depot Zeven een unieke winkel. In de verschillende units verkopen meer dan 100 fabrikanten/importeurs rechtstreeks aan de consument met kortingen van 30% tot 70%, zonder tussenhandelaren. Daarom is Depot Zeven relatief goedkoop.

Bekijk het filmpje om een impressie te krijgen van onze winkel!

Uw woonoutlet in hulsT

Ruim 100 fabrikanten/importeurs

Wekelijks nieuw assortiment

30% tot 70% korting

Direct meenemen of later afhalen

Ruilen mag*

Aanhangwagen lenen