Jouw favoriete woonoutlet in Hulst   |   Industrieweg 2, 4561 GH Hulst

Iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur. Ook op feestdagen!

Industrieweg 2, 4561 GH Hulst

Iedere dag geopend van 10:00 tot 18:00 uur

Binnenstebuiten

Weer lekker naar buiten met Depot Zeven! Vanaf 1 maart start bij Depot Zeven de Binnenstebuiten weken. We gaan dan weer lekker naar buiten en dat zie je aan ons assortiment. Van buitenkleden tot tuinmeubelen, van accessoires tot outdoor verlichting. Ook voor de grote voorjaarsschoonmaak ben je bij ons aan het juiste adres. Kom vanaf 1 maart naar de winkel en geniet van extra kassakortingen op een heleboel nieuwe artikelen!
Bekijk ons aanbodKom langs in de winkel
binnenstebuiten_website_nieuws

Een unieke shopervaring bij woonoutlet Depot Zeven

Door verschillende units hebben we voor iedere woonstijl de perfecte items.

Mede daarom is Depot Zeven een unieke winkel. In de verschillende units verkopen meer dan 100 fabrikanten/importeurs rechtstreeks aan de consument met kortingen van 30% tot 70%, zonder tussenhandelaren. Daarom is Depot Zeven relatief goedkoop.

Bekijk het filmpje om een impressie te krijgen van onze winkel!

Uw woonoutlet in hulsT

Ruim 100 fabrikanten/importeurs

Wekelijks nieuw assortiment

30% tot 70% korting

Direct meenemen of later afhalen

Ruilen mag*

Aanhangwagen lenen