Altijd korting bij Depot Zeven! Ontdek ons ruime, steeds wisselende aanbod

Je krijgt bij Depot Zeven gewoonweg altijd korting! De hele collectie meubelen en accessoires zijn standaard afgeprijsd. Jij profiteert dus altijd van 30 tot 70% korting. Dat komt omdat je bij Depot Zeven rechtstreeks koopt van de fabrikant, zonder tussenhandelaren.

Unit van de maand! Augustus

Unit van de maand! Augustus

De unit van maand! Januari

Unitvandemaandjanuari.gif

Deze maand is het onze stand met nummers 53/55/60/62/64 .In deze unit vind je alles van verlichting tot woonaccessoires. Verschillende stijlen zijn in deze unit te vinden.Accessoires voor een warme sfeer zoals plaids en sierkussens of verschillende bijzettafeltjes voor ieder interieur.

De unit van maand! Februari

Unitvandemaandfebruari.gif

Wat een leuke unit is dit! Banken, kasten, poefjes, bijzettafels en … tapijten, heel veel tapijten.Van lekker wollig tot handgeknoopt en unieke vintage exemplaren. Bovendien vind je hier ook hele toffe koeienhuiden en schapenvachten. Kom je snel eens kijken?

De unit van maand! Maart

Unitvandemaandmaart.gif

Elke maand zet Depot Zeven een bijzondere unit in de kijker!Geef je interieur Jungle vibes met onze unit van de maand. Combineer donkergroene tinten met gouden details en tropische prints. Haal dat vakantie gevoel binnen met verschillende accessoires met natuurlijke materialen of een leuke cactus als eyecatcher.

De unit van maand! April

Unitvandemaandmaart.gif

Elke maand zet Depot Zeven een bijzondere unit in de kijker!
Deze maand maak je kennis met een compleet nieuwe stand binnen Depot Zeven na de verbouwing (unit 085/087). In deze stand vind je unieke woonaccessoires en tuin decoratie. De collectie bestaat uit creatieve, authentieke en sfeervolle producten.

De unit van maand! Mei

Unitvandemaandmei.gif

Elke maand zet Depot Zeven een bijzondere unit in de kijker!
Deze maand maak je kennis met een compleet nieuwe stand binnen Depot Zeven na de verbouwing (unit 100).  In deze stand vind je luxueuze wall-coverings, wandbekleding en behang. Breng uw woon en/of werk omgeving tot leven met dit exclusieve merk behang.

De unit van maand! Juni

Unitvandemaandjuni.gif

Het is tijd om de bloemetjes buiten (of binnen) te zetten met onze nieuwe unit van de maand. Een ruim assortiment aan bloempotten en plantenbakken. Ben je op zoek naar een traditionele ronde terracotta pot of een strakke moderne buitenpot? Wij hebben ze in alle soorten, maten en materialen!

De unit van maand! Juli

Unitvandemaandjulii.gif

Nummer 31/34/36 is de nieuwe unit van de maand!Samen even Netflixen of even een momentje voor jezelf: voor urenlang bankhangen zit je bij Depot Zeven goed!Profiteer nu tot 31 juli van 15% extra kassakorting op al onze banken uit eigen collectie. Voor ieders smaak en elk type interieur.

In de unit van de maand augustus vind je een ruime collectie woonaccessoires en leuke cadeautjes in de meest trendy designs en kleuren.