Altijd korting bij Depot Zeven! Ontdek ons ruime, steeds wisselende aanbod

Je krijgt bij Depot Zeven gewoonweg altijd korting! De hele collectie meubelen en accessoires zijn standaard afgeprijsd. Jij profiteert dus altijd van 30 tot 70% korting. Dat komt omdat je bij Depot Zeven rechtstreeks koopt van de fabrikant, zonder tussenhandelaren.

Unit van de maand! Augustus

Unit van de maand! Augustus

De unit van maand! Januari

Unitvandemaandjanuari.gif

Maak kennis met de fairtrade sfeermakers Cotton Ball Lights. Mix en match je eigen slinger of ga voor de hippe trend: Kraft Paper Rollers aan de muur.

De unit van maand! Februari

Unitvandemaandfebruari2020.gif

Het merk Kailartha reist rond op zoek naar speciale en mooie producten die gemaakt zijn door handwerklieden in kleine dorpjes. In deze unit vind je dan ook unieke woonaccessoires.

De unit van maand! Maart

Unitvandemaandmaart2020.gif

De EcoDecoBox biedt tal van mogelijkheden om je interieur trendy in te richten. Zet ze neer of hang ze aan de muur. Zet er plantjes in of zet er een uniek object in.

De unit van maand! Mei

Unitvandemaandmei2020.gif

Zachte kleuren zijn helemaal ‘in’ en geven rust. Creëer dat fijne cocooning momentje in de tuin met deze bohemian accessoires.  Ontspannen maar!

De unit van maand! Juni

Unitvandemaandjuni2020.gif

Roest decoratie voor in je tuin. Echte eyecatchers van behandeld ijzer. Zodra het decoroest in de openlucht komt begint het te roesten. Hierdoor ontstaat elke keer weer een uniek patroon.

De unit van maand! Juli

Unitvandemaandjuli2020.gif

De gehele maand juli krijg je nu 20% extra kassakorting. Deze unit is gevuld met teak tuinmeubelen. Teak tuinmeubelen hebben een warme, natuurlijke uitstraling en zijn ook nog eens duurzaam.
Op en top genieten van je tuin tot de zon ondergaat.

Unit van de maand 034 & 036

In unit 034 en unit 036 vindt je een zeer uitgebreide collectie. Van sfeervol en landelijk tot strak. Alle collecties zijn scherp geprijsd!