Altijd korting bij Depot Zeven! Ontdek ons ruime, steeds wisselende aanbod

Je krijgt bij Depot Zeven gewoonweg altijd korting! De hele collectie meubelen en accessoires zijn standaard afgeprijsd. Jij profiteert dus altijd van 30 tot 70% korting. Dat komt omdat je bij Depot Zeven rechtstreeks koopt van de fabrikant, zonder tussenhandelaren.

De unit van maand! Mei

 

Kan jouw tuin nog een beetje extra gezelligheid gebruiken? In de unit van de maand staan toffe bloempotten voor binnen en buiten die je tuin of woonkamer een natuurlijke touch geven! Kom snel kijken in unit 079!

De unit van maand! Juni

In de unit van de maand juni kan je alles vinden om je tuin vrolijk aan te kleden. Of je nu kiest voor een inspirerend Boeddhabeeld of voor een grappige tuinkabouter, met deze tuinbeelden en accessoires komt je tuin helemaal tot leven. Kom snel een kijkje nemen in unit 067!

De unit van maand! Juni

Droogbloemen zijn helemaal terug van weg geweest. Ze fleuren ieder interieur op en ze blijven lang mooi. In unit 081 kan je je eigen droogbloemen boeket samenstellen. Combineer bijvoorbeeld kleurrijke bloemen met natuurlijke pluimen voor een prachtig resultaat!

De unit van maand! Augustus

De unit van de maand augustus is 100% chateau waardig. De collectie van dit familiebedrijf laat zich het beste omschrijven als klassiek, met een passie voor traditie en een geheel eigen karakter. Dat wordt wijnen! 

Unit van de maand september

In de unit van de maand september vind je alle must haves voor in de keuken en badkamer. Van een Brabantia prullenbak tot handige accessoires van Joseph Joseph. Kies snel je favoriete items uit in unit 019!