Altijd korting bij Depot Zeven! Ontdek ons ruime, steeds wisselende aanbod

Je krijgt bij Depot Zeven gewoonweg altijd korting! De hele collectie meubelen en accessoires zijn standaard afgeprijsd. Jij profiteert dus altijd van 30 tot 70% korting. Dat komt omdat je bij Depot Zeven rechtstreeks koopt van de fabrikant, zonder tussenhandelaren.

Unit van de maand! December

Unit van de maand! December

De unit van maand! Januari

Unitvandemaandjanuari.gif

Profiteer de hele maand januari van  20% korting op alles in de unit van de maand: HSM Collection.
De authentieke en duurzame meubelen en woonaccessoires uit deze unit zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals teak en mahonie.

De unit van maand! Februari

Unitvandemaandfebruari.gif

In unit 063 vind je woonaccessoires rondom de gedekte tafel zoals servies, kaarsen en voorraadpotten. Zachte natuurlijke kleuren die kalmte en rust in je interieur brengen.

De unit van maand! Maart

Unitvandemaandmaart2019.gif

Unit van de maand: 025 & 027 Ook zo aan het genieten van het allereerste lentezonnetje? Haal het voorjaar binnen met leuke accessoires en geef je interieur een vrolijke update.

De unit van maand! April

Unitvandemaandapril2019.gif

Unit van de maand: 017 & 019. Laat je inspireren: de woonkamer en kinderkamer. Loop door de trendy ingerichte woonkamer met moderne meubelen en accessoires of creëer een stijlvolle kinderkamer voor elke ruimte.

De unit van maand! Mei

Unitvandemaandmei2019.gif

Unit van de maand: 086. In de unit van de maand vind je alles om je tuin om te toveren tot een waar paradijs.
Check: lekker buiten op zwoele zomeravonden tot de zon ondergaat. Dat is op en top genieten!.

De unit van maand! Juni

Unitvandemaandjuni2019.gif

Unit van de maand: 052. Van luxe kampeerstoel, tot compacte pannenset, van snel op te zetten parasols tot comfortabele slaapzak je vindt het én meer in unit 052.Profiteer de hele maand juni van 10% korting op alles uit deze unit.

De unit van maand! Juli

Unitvandemaandjuli2019.gif

Unit van de maand: 107. Haal een maritieme stijl in huis met onze nieuwe unit van de maand. Hoor jij het geluid van de zee al…

De unit van maand! Augustus

Unitvandemaandaugustus2019.gif

Unit van de maand: 067. Vind hier alles om je tuin vrolijk aan te kleden. Of je nu kiest voor een inspirerend Boeddhabeeld of voor een grappige tuinkabouter, met deze tuinbeelden en accessoires komt je tuin helemaal tot leven.

De unit van maand! September

Unitvandemaandseptember2019.gif

Unit van de maand: Deco74. Op zoek naar wanddecoratie van robuuste materialen? Het merk Deco74 heeft het in huis. Breng je wanden tot leven met 3D schilderijen of met metalen decoratie. Maar ook de mondgeblazen vazen op hout zijn unieke exemplaren. Het is ambachtelijk werk in zijn pure vorm.
.

De unit van maand! Oktober

Unitvandemaandoktober2019.gif

Unit van de maand 107: Ben jij al bekend met decoroest? Decoroest zijn stoer en elegante verroestte elementen die bijzonder fraaie effecten zowel in huis als in de tuin geven.
.

De unit van maand! November

Unitvandemaandnovember2019.gif

Unit van de maand Kerstwereld:Kom je kerstinkopen doen bij onze indoor kerstmarkt met accessoires voor de gezelligste periode van het jaar.
De mooiste items voor die extra sparkle in huis.
.

De unit van maand! December

Unitvandemaanddec2019.gif

Maak kennis met onze nieuwe unit Dimama Design. Vind hier o.a. iconische design items en eyecatchers voor mooie prijzen.
.

Unit van de maand: Dimama Design

Maak kennis met onze nieuwe unit Dimama Design. Vind hier o.a. iconische design items en eyecatchers voor mooie prijzen.