Altijd korting bij Depot Zeven! Ontdek ons ruime, steeds wisselende aanbod

Je krijgt bij Depot Zeven gewoonweg altijd korting! De hele collectie meubelen en accessoires zijn standaard afgeprijsd. Jij profiteert dus altijd van 30 tot 70% korting. Dat komt omdat je bij Depot Zeven rechtstreeks koopt van de fabrikant, zonder tussenhandelaren.

Unit van de maand! 

De unit van maand! Januari

Unitvandemaandjanuari.gif

Maak kennis met de fairtrade sfeermakers Cotton Ball Lights. Mix en match je eigen slinger of ga voor de hippe trend: Kraft Paper Rollers aan de muur.

De unit van maand! Februari

Unitvandemaandfebruari2020.gif

Het merk Kailartha reist rond op zoek naar speciale en mooie producten die gemaakt zijn door handwerklieden in kleine dorpjes. In deze unit vind je dan ook unieke woonaccessoires.

De unit van maand! Maart

Unitvandemaandmaart2020.gif

De EcoDecoBox biedt tal van mogelijkheden om je interieur trendy in te richten. Zet ze neer of hang ze aan de muur. Zet er plantjes in of zet er een uniek object in.

De unit van maand! Mei

Unitvandemaandmei2020.gif

Zachte kleuren zijn helemaal ‘in’ en geven rust. Creëer dat fijne cocooning momentje in de tuin met deze bohemian accessoires.  Ontspannen maar!

De unit van maand! Juni

Unitvandemaandjuni2020.gif

Roest decoratie voor in je tuin. Echte eyecatchers van behandeld ijzer. Zodra het decoroest in de openlucht komt begint het te roesten. Hierdoor ontstaat elke keer weer een uniek patroon.

De unit van maand! Juli

Unitvandemaandjuli2020.gif

De gehele maand juli krijg je nu 20% extra kassakorting. Deze unit is gevuld met teak tuinmeubelen. Teak tuinmeubelen hebben een warme, natuurlijke uitstraling en zijn ook nog eens duurzaam.
Op en top genieten van je tuin tot de zon ondergaat.

De unit van maand! Augustus

Unitvandemaandaug2020.gif

In unit 034 en unit 036 vindt je een zeer uitgebreide collectie. Van sfeervol en landelijk tot strak. Alle collecties zijn scherp geprijsd!

De unit van maand! September

Unitvandemaandsep2020.gif

Tijdloze uitstraling met hout en metaal, neutrale kleuren en iconische voorwerpen geven persoonlijkheid aan je interieur. Unit 092 staat vol met meubelen en accessoires om je interieur net dat beetje extra te geven.

De unit van maand! Oktober

Unitvandemaandoktober2020.gif

Maak kennis met onze nieuwe unit 054. Het warme kleurenpalet, vergezeld van heel wat houten elementen straalt op en top gezelligheid uit.

De unit van maand! November

Unitvandemaandnovember2020.gif

De behoefte aan goede en gezellige verlichting groeit nu we weer meer binnen zitten.

De unit van maand! November

Unitvandemaandndecember2020.gif

Laat het glanzen en glinsteren tijdens de feestdagen.

Unit van de maand

Momenteel hebben wij geen unit van de maand