Jubileumjaar

Depot zeven viert feest

Wie jarig is trakteert, want Depot Zeven bestaat in april 15 jaar! Dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom heeft Depot Zeven 15 weekenden lang korting in diverse units. Elk weekend zijn er andere units aan de beurt met monsterlijke feestkortingen. De deelnemende units van het desbetreffende weekend zijn te herkennen aan de oranje vlaggetjes. Elk weekend is er weer een nieuwe actie bij verschillende units.

Daarnaast wordt er onder de inschrijvingen in de winkel een heus jubileum accessoire pakket verloot t.w.v. EUR 250.-! Vul het formulier in, gooi het in het reusachtig dino-ei en je maakt automatisch kans op het te gek accessoire pakket. Als dat nog niet genoeg is, ontvangt ook elke 150e op zaterdag en zondag een cadeaubon t.w.v. EUR 15.-.

Schrijf je in op de nieuwsbrief, houd onze social media goed in de gaten en blijf op de hoogte van alle acties tijdens ons jubileumjaar.

Feestweekend

Om het jubileumjaar af te trappen, was er een fantastisch feestweekend op zaterdag 23 en zondag 24 april. Er stond dat weekend een springkussen voor de kids, men kon genieten van overheerlijke ijsjes en waren er naast de weekendaanbiedingen nog meer leuke verrassingen en winacties. De bloemetjes werden letterlijk buitengezet met live-muziek. Met dank aan al onze unithouders en partners om er een onvergetelijk weekend van te maken.

De zeven voordelen

Ruim 100 fabrikanten/importeren

Wekelijks nieuw assortiment, rechtstreeks van de fabriek

30% tot 70% korting

Direct meenemen of later afhalen

Gratis aanhangwagen te leen

Gezellige coffeecorner

Ruilen mag