WAT IS DEPOT ZEVEN

Depot Zeven is een unieke woonoutlet, met alles om lekker te kunnen wonen. Maar dan wel met 30 tot 70% korting. Ons aanbod meubelen, woonaccessoires, verlichting, design en leuke hebbedingetjes verandert per week en soms zelfs per dag. Alles wat je ziet is te koop en meteen mee te nemen. Loop daarom regelmatig binnen om lekker te snuisteren, nieuwe woontrends te ontdekken of gewoon om inspiratie op te doen.

VEEL GESTELDE VRAGEN

Depot Zeven is zeven dagen per week open. Je kunt er van maandag tot en met zondag terecht van 10 tot 18 uur. Zelfs op feestdagen! Alleen op eerste kerstdag en 1 januari is Depot Zeven gesloten.

Openingstijden

7 dagen open, van 10.00 – 18.00 uur
Alleen op 25 december en 1 januari gesloten

Depot Zeven vind je in Hulst (Zeeuws Vlaanderen), aan de Industrieweg, naast Morres Wonen. Je herkent ons meteen aan de grote dinosaurus die bij de ingang staat.

Depot Zeven is prima met de auto te bereiken
20 minuten van Antwerpen en een half uurtje van Gent.

Depot Zeven

Depot Zeven is een winkel die bestaat uit units. In deze units verkopen meer dan 100 fabrikanten rechtstreeks aan de consument met 30 tot 70% korting, zonder tussenhandelaren. Daarom is Depot Zeven zo goedkoop.

Depot Zeven is ideaal als je meteen, en bovendien extra voordelig, artikelen aan wilt schaffen. Alles is direct mee te nemen! Maar leveren binnen een straal van 100 km is ook mogelijk. Je betaalt hiervoor eenmalig bezorgkosten. Dit bedraagt 10% van het aankoopbedrag, met een minimum van 40 euro.

Je kunt bij Depot Zeven contant betalen, pinnen, betalen via bancontact of met een credit card.

Bij Depot Zeven hebben we automaten met daarin kleine tussendoortjes, fris en koffie om de eerste trek te stillen. Bij onze buren, Morres Wonen, vind je een Brasserie M waar je uitgebreid kunt koffie drinken, lunchen of dineren.

Er is een ruime gratis parking vlak bij onze winkel. Voor ouders met baby en voor mindervaliden zijn er speciale parkeerplaatsen extra dicht bij de winkel voorzien.

De cadeaukaart is leuk voor elke gelegenheid; van verjaardag en moederdag tot huwelijk of … gewoon zomaar. Met de Depot Zeven cadeaukaart geef je gewoon altijd hét perfecte cadeau!

Op de cadeaukaart is plaats voor een persoonlijke boodschap. Dat maakt het geven nog veel leuker. De Depot Zeven cadeaukaart zit in een leuke verpakking en kan in één keer of in delen worden besteed. Bovendien is de cadeaukaart onbeperkt geldig. Als het saldo van je cadeaukaart onvoldoende is voor aankoop, dan kun je het resterende bedrag gewoon bijbetalen. *niet inwisselbaar voor contanten.

Bij Depot Zeven is de cadeaukaart verkrijgbaar aan de kassa.

Klik hier voor onze openstaande vacatures.

ONDERNEMERS GEZOCHT!

Depot Zeven is een woonoutlet in Hulst in Zeeuws-Vlaanderen op 20 minuten van Antwerpen en op een halfuurtje van Gent. Wekelijks trekt deze woonoutlet zo’n 6500 klanten uit Nederland en België, en dat worden er elke week meer.

De kracht van Depot Zeven is het unieke assortiment. Voor Depot Zeven zoeken wij dan ook continu naar retailers met producten die ons bestaande assortiment aanvullen en versterken. Onze outlet is 6.000 m2 groot en is opgedeeld in units van 35, 70, 105 en 140 m2.

Interesse?

Stuur een e-mail naar info@depotzeven.com